divendres, 29 de gener del 2010

K-ON!

Fuah, que curt que se m'ha fet l'anime T.T
K-ON! és un anime musical sobre una noia que sense saber tocar cap instrument ni res s'apunta al club de música lleugera del seu institut, a partir de llavors comencen a practicar amb el Budōkan com a objectiu principal. Les components del grup són quatre:
· Yui: Principal protagonista i guitarrista del grup, és hiperactiva, golafre i viu amb la seva germana petita i acostuma a tenir problemes econòmics. Tot i que al principi no sap tocar la guitarra n'apren ràpidament, és també la cantant del grup.
· Ritsu: Bateria del grup, és també hiperactiva i és la presidenta del club, tot i ser bastant despistada. És l'amiga de l'infància de la Mio.
· Mio: Toca el baix, tot i que també ha de fer de cantant en algunes ocasions, i és l'amiga de l'infància de la Ritsu. És la més responsable del grup i és també molt poruga i vergonyosa.
· Mugi: És la pianista del grup. És qui fa sempre el té i porta el berenar al club, és la noia rica. Normalment aporta la casa en els campaments d'entrenament.
Llavors hi ha altres personatges com:
· Ui: Germana petita de la Yui, és la més madura de la casa i sempre defensa a sa germana tot i que sigui com és.
· Nodoka: Amiga de l'infància de la Yui, és responsable i ha aconseguit entrar al consell escolar, li treu les castanyes del foc al club en més d'una ocasió.

És un anime més que recomanat i només té 12 capítols i una ova, ens ho podem permitir, amb una tarda es mira i es disfruta.
També té anunciada una continuació tot i que encara no té dates precises T.T















Suposo que no calen presentacions xD

2 comentaris:

Surrui ha dit...

He de empezarme este anime de una maldita vez, pero estoy demasiado ocupado para ello XD

Redles ha dit...

Te 2na temporada!!! XDD Vaig plorar al últim capítul TT

YuixAzunya :3